Колеги днес установих че не ми работи запалката. На нея майната и ама и зарядното за телефоне не ще. Някой знаели дали е на отделен бушон? Друго което забелязах е че не функционира и първата степен на кляча. Преди като го завъртя една идея и тръгваше радиото. Сега неще. Трябва да дам пълен контакт за да тръгне. И трето свети ми индикацията за изгоряла крушка а такава няма. Някакви идеи дали тези неща са свързани по някакъв начин?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем запалка и ключ
Collapse
X
-
Проверете внимателно крушчиците осветяващи задния номер - 2бр.За запалката има бушон в таблото под волана.Радиото ако е спряно ръчно при угасен двигател, ще се пусне ръчно при работещ - в противен случай, ще се включи самоLast edited by old alfist; d.m.y г., 13:18.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИ на мен ми светна индикацията за крушка, вчера проверих всичките- светят си- нямам обяснение.
– low beam headlights– number plate lights.
– high beam headlights
– flashing (only gas discharge headlights)
– side/taillights
– direction indicators
– brake lights (stop lights)
– third stop light
– rear fog guards
Започни с третия стоп (виж дали всички крушки му светят) и със задните светлини за мъгла.
Ако повторната проверка нищо не открие, проблемът може да се дължи на лоша връзка или на проблем в самата клюкарка.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПроверете внимателно крушчиците осветяващи задния номер - 2бр.За запалката има бушон в таблото под волана.Радиото ако е спряно ръчно при угасен двигател, ще се пусне ръчно при работещ - в противен случай, ще се включи самоАлфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеИ моите крушки на номера светят. Знаеш ли кой е номера на бушона? Радиото тръгва като дам на контакт без да паля. Преди ми тръгваше само като завъртя ключа с една идея тоест по таблото нищо не светка, а радиото заработвашеAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБавно и методично провери всичките тези:
– low beam headlights– number plate lights.
– high beam headlights
– flashing (only gas discharge headlights)
– side/taillights
– direction indicators
– brake lights (stop lights)
– third stop light
– rear fog guards
Започни с третия стоп (виж дали всички крушки му светят) и със задните светлини за мъгла.
Ако повторната проверка нищо не открие, проблемът може да се дължи на лоша връзка или на проблем в самата клюкарка.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеАз мисля че на 166 клюкарката не хваща третия стоп,поне при 147/156/159 е така,според мен проблема е по-скоро в самата клюкарка,или някоя крушка не отговаря на съпротивлението
В случая с проблема на лорда, той май казва, че му е светнал чека без да е пипал нищо.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНищо ме съм пипал, крушките са според предписанията , третия стоп не.съм го гледал- няма кой да натиска спирачката , затова не съм гледал и другите , много съм тъп сигурно е стоп
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз си падам по високи технологиисложих телефона с включена камера- две крушки на третия стоп . Те бяха с някакъв странен волтаж нали
Крушките са 12V/2.3W от този тип:
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеКолко са големи като тези в таблото ли са или като в мигачите
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment